Trylledej.dk » Alle guides » Krea » Akvarelfarver

Bedste Akvarelfarver: Se top 12

(opdateret december 2023)

Du er landet på Trylledej.dk, det helt rigtige sted at finde akvarelfarver. Vi har udvalgt de 12 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 12 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på akvarelfarver | ✅ Akvarelfarve-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Art Aqua akvarelfarver, ass. farver, 12frv.

 • Dagens pris: 120,- kr.
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Creativ Company

Første anbefaling på listen er fra mærket Creativ Company.

Det bedste tilbud på “Art Aqua akvarelfarver, ass. farver, 12frv.” vi har fundet er hos Rito.dk hvor prisen lige nu er 120,-

 • 12 forskellige farver
 • Størrelse ½-pan, 10x15x20 mm
 • Høj kvalitet, imponerende farveægthed
 • Leveres i praktisk metalæske
 • Velegnet til farveintense og lyse akvareller

Art Aqua akvarelfarver er et sæt med 12 forskellige farver i størrelsen ½-pan, målende 10x15x20 mm hver. Disse akvarelfarver er af høj kvalitet og har en imponerende farveægthed og pigmentering. De er nemme at arbejde med og er velegnede til både farveintense og lyse akvareller.

Farverne er assorterede og leveres i en praktisk metalæske, der gør det nemt at opbevare og transportere dem. På den måde kan du tage dine akvarelfarver med dig overalt og skabe kunst, når inspirationen rammer.

Penslerne rengøres let i vand, og du kan derfor bruge dem igen og igen. Produktet har en EAN-kode, der er 5712854340243 (5 712854 4340243).

Med Art Aqua akvarelfarver kan du skabe smukke og farverige kunstværker, der vil imponere og inspirere. Det er et produkt af høj kvalitet, der vil hjælpe dig med at udfolde din kreativitet og skabe kunst, du kan være stolt af.”

Se hos Rito.dk ❯❯

2: Moulin Roty – Akvarelfarver

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Moulin Roty – Akvarelfarver til kun 190,- kr.

 • 24 farver i metalæske
 • Nem at påføre med pensel
 • Skab forskellige nuancer og effekter
 • Akvarel-lignende resultat med vand
 • Høj kvalitet og robust metalæske

Moulin Roty – Akvarelfarver er et fantastisk produkt, der er perfekt til de kreative børn i alderen 4-10 år. Produktet kommer i en metalæske, der indeholder 24 flotte og livlige farver, en pensel og en svamp. Farverne er nemme at påføre, og takket være den indbyggede vandbeholder og svamp, kan børnene nemt skabe forskellige nuancer og effekter.

Med Moulin Roty – Akvarelfarver kan børnene skabe smukke og interessante tegninger, der kan minde om akvareltegninger. Hvis man tilføjer lidt vand på tegningen, når den er færdig, vil farverne blive mere flydende og skabe et virkelig flot resultat.

Produktet er af høj kvalitet og vil ikke skuffe de kreative børn. Metalæsken er også robust og vil beskytte farverne, så de kan bruges igen og igen. Moulin Roty – Akvarelfarver er en fantastisk gave til ethvert barn, der elsker at skabe og udfolde sin kreativitet.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: Derwent – Inktense Akvarelfarver – Paint Pan Travel Set – 12 Farver

 • Dagens pris: 229,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Næste anbefaling er “Derwent – Inktense Akvarelfarver – Paint Pan Travel Set – 12 Farver”.

Dagens bedste tilbud på “Derwent – Inktense Akvarelfarver – Paint Pan Travel Set – 12 Farver” har vi fundet hos Gucca.dk hvor prisen lige nu er 229,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Perfekt rejse eller startsæt fra DerwentSættet indeholder 12 populære Inktense farver Mini waterbrush Svamp  5 paletter Inktense er velegnet til brug på papir, stof og andre overflader til en bred vifte af kunst- og håndværksprojekter.
Palette #…

Se hos Gucca.dk ❯❯

4: Akvarelfarver Sæt – Premium Half Pan – 24 Farver – Zieler

 • Dagens pris: 199,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Produkt nummer 4 på vores “akvarelfarver-liste” er Akvarelfarver Sæt – Premium Half Pan – 24 Farver – Zieler som du lige nu kan købe for 199,95 hos Gucca.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Lav flotte vandfarvekunstværker med dette vandfarvesæt fra Zieler! I dette sæt får du 24 vandfarver af høj kvalitet med en god transparens, som gør dem perfekt til lagdeling samt uendelige…

Se hos Gucca.dk ❯❯

5: Penol – Vandfarver – 12 Akvarelfarver – Jumbo

 • Dagens pris: 89,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Slip kreativiteten løs med dette vandfarve jumbo sæt fra Penol! Sættet består af 12 forskellige akvarelfarver samt en pensel. Hver farve måler ca. 5 cm i diameter, hvilket gør det let…

Se hos Gucca.dk ❯❯

6: Penol – Vandfarver – 36 Akvarelfarver

 • Dagens pris: 69,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Penol VandfarverPenol Vandfarver er 36 farver til at male med.
Farverne er utrolig holdbare, og meget farveintense.
Det er virkelig højkvalitets vandfarve, som hel sikkert vil gøre børnenes tegninger til små mesterværker.
Udover de 36 farver, så medfølger…

Se hos Gucca.dk ❯❯

7: Derwent – Inktense Akvarelfarver – Paint Pan Studio Set – 24 Farver

 • Dagens pris: 399,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Forhandlerens beskrivelse:
I denne pallette fra Derwent med den unikke akvarelmaling, Inktense, får du 24 forskellige farver og en pensel og svamp, så du har alt, hvad du skal bruge for at skabe flotte malerier! Inktense er…

Se hos Gucca.dk ❯❯

8: Faber-castell – Vandfarver – 36 Brikker I Kasse – 169736

 • Dagens pris: 239,95 kr.
 • Fundet hos Gucca.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Akvarelpalette med pigemneter i høj kvalitet; Med metallic og neon nuancer; Aftagelig palette, som nemt kan vaskes af efter brug; Medfølgende vandpensel; Nem at tage med på farten; Ring på bagsiden, så paletten er nem at holde i hånden; 36 ass.
farver;…

Se hos Gucca.dk ❯❯

9: Derwent Academy akvarelfarver 12X12 ml

 • Dagens pris: 47,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Størrelse: 12×12

Forhandlerens beskrivelse:
Derwent Academy akvarelfarver fås i et praktisk pan sæt eller tuber med maling.
Perfekt til at skabe strålende washes af selv transparente farver.
12 tuber med 12 ml akvarelfarver Fremstillet af rige pigmenter og en formulering, der er nem at bruge, og som skaber transparente farveskift Brug direkte fra tuben eller fortynd med vand for at opnå forskellige effekter…

Se hos Proshop.dk ❯❯

10: Derwent akvarelfarver (12 stk.)

Forhandlerens beskrivelse:
Elsker du at tegne & og er du ikke helt sikker på, hvad du skal prøve først? Derwent Academy er her for at hjælpe! Vi har sammensat et godt udvalg af prisvenlige produkter, så du kan komme i gang; fra klassiske farveblyanter & skitseringsblyanter til akvarelblyanter & og dristige oliepastelfarver & skitseblokke.
Vi har endda en dedikeret Derwent Academy-webside fuld af online-kunstklasser, projekter til download & råd fra de professionelle! Så fint dine blyanter frem & og begynd at tegne! www.derwentacademy.co.uk Et klassisk sæt med 12 akvarelfarver i fuld størrelse pans og en pensel i en praktisk dåse Dåsen har en praktisk palet med 3 sektioner i låget til nem blanding De enkelte farver kan blandes for at give en bred vifte af yderligere nuancer…

Se hos Proshop.dk ❯❯

11: Akvarelfarver Fra Moulin Roty

 • Dagens pris: 170,- kr.
 • Fundet hos Stokværk
 • Mærke: Moulin Roty

Forhandlerens beskrivelse:
Metalæske Med 24 Akvarelfarver i Stærke Farver.Æskens Låg Kan Bruges Som Palette, Så Man Kan Blande Farverne.Ideelt Til Den Lille Kunstners Første Malerier!Indhold: Metalæske, 24 Akvarelfarver, Pensel…

Se hos Stokværk ❯❯

12: Exacompta brevbakke COMBO MIDI akvarelfarver

Sidste produkt på vores liste er Exacompta brevbakke COMBO MIDI akvarelfarver som vi har fundet til 323,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette COMBO MIDI-brevbakkesæt i akvarelfarver fra Exacompta er den perfekte opbevaringsløsning til dit skrivebord.
Det er designet til at organisere dine dokumenter, korrespondancer, skoleopgaver og meget andet.
Brevbakker i 4 dele i A4-format til A4-dokumenter: Opbevaringsløsningen til skrivebordet indeholder 4 brevbakker i assorterede farver til opbevaring af A4-dokumenter.
Robust og stabil opbevaringsløsning til skrivebordet: Du kan være sikker på, at brevbakkesættet holder dine dokumenter sikkert opbevaret med sit holdbare design.
12 praktiske afstandsstykker: Du kan øge opbevaringskapaciteten i hver enkel bakke med de 12 afstandsstykker.
Kan stables enten lodret eller i trin: Brevbakkerne kan stables enten lodret eller i trin.
De er desuden kompatible med adskillige brevbakkemodeller.
Stilfuldt farvesortiment i pastelfarver: Exacomptas kollektion af pastelfarvede dueslag tilføjer et strejf af blødhed og lethed på kontoret med en stilfuld palet af pastelfarver.
Fare: Koral, lilla, pastelblå og pastelgrøn Materiale: Plastik Produktmål: 34,6 x 25,4 x 24,3 cm (L x B x H) Brevbakkesæt i 4 dele i assorterede farver til dokumenter i A4-format 12 praktiske afstandsstykker Robust og stabil Kan stables enten lodret eller i trin Kompatibel med adskillige brevbakkemodeller 2 laterale fordybninger gør det muligt at spare plads Kapacitet, brevbakke: 500 ark Med etiketholder Pakken indeholder: Etiketholdere 12 x afstandsstykker…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Akvarelfarver fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 12 bedste akvarelfarver på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige akvarelfarve til dine behov:

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.