Trylledej.dk » Alle guides » Krea » Håndarbejde » Garn og Stof » Strikkeudstyr » Strikkelise

Bedste Strikkelise: Se top 8

(opdateret maj 2023)

Du er landet på Trylledej.dk, det helt rigtige sted at finde strikkeliser. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på strikkeliser | ✅ Strikkelise-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 8 bedste strikkeliser

Her kan du se hele vores liste over de bedste strikkeliser som du kan finde lige nu.

De 8 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke

 • Dagens pris: 180,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 209,-, nu kun 180,-.
  Du sparer 29 kr. / 13 %
 • Fundet hos Rito.dk

Vores første anbefaling er “Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke” som lige nu er på tilbud hos Rito.dk.

Her er prisen sat ned med 13 % og kan altså fås for kun 180,- – en besparelse på 29 kr.

 • Praktisk og alsidigt strikkeværktøj
 • Lavet af holdbart ABS-plast
 • Med udskiftelige hoveder i to størrelser
 • Velegnet til tykkere garn
 • Designet af eksklusiv japansk producent

Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke er et praktisk og alsidigt redskab til strikning af hestetømmer, armbånd, bælter og andet tilbehør. Strikkelisen er lavet af holdbart ABS-plast og har en længde på 8,5 cm og en diameter på 5 cm, hvilket gør den ergonomisk god at holde ved.

Der medfølger to udskiftelige hoveder i pink og gult, som hver har henholdsvis 3 og 6 plastiksøm, så man kan lave hestetømmer i to forskellige størrelser. Hovedet kan rotere, så man ikke behøver at dreje hele strikkelisen, men kun selve hovedet.

Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke er velegnet til tykkere garn, som normalt bruges på 4 mm strikkepinde og opefter. Der medfølger en vejledning på engelsk, tysk, fransk og spansk, og en dansk vejledning kan findes nedenfor.

Produktet er designet af den japanske producent Clover, kendt for deres eksklusive kvalitet og fokus på funktionalitet.

Ved brug af Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke skal man føre garnet ned igennem strikkelisens rør, vælge det ønskede hoved, og vikle garnet rundt om sømmene i urets retning. Derefter løfter man den nederste maske over garnet og over sømmet med den grønne krog og gentager bevægelsen, indtil man har den ønskede længde hestetømmer. Afslutningsvis klipper man garnet af og binder en knude.

EAN: 051221356711 (0 512213 356711)

Se hos Rito.dk ❯❯

2: Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ

 • Dagens pris: 57,- kr.
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Prym
 • Materiale: Træ

Anden anbefaling har vi fundet hos Rito.dk, hvor du kan købe Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ til kun 57,- kr.

 • Strikkelisen er i træ.
 • Måler ca. 9 cm i længden.
 • Perfekt til børn og voksne.
 • Hestetømmer op til 10 mm.
 • Nem at følge brugsanvisning.

Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ er et fantastisk redskab til at skabe sjove og kreative projekter. Med denne strikkelise kan du nemt lave hestetømmer, som er velegnet til at lave forskellige dekorationsartikler såsom armbånd, pandebånd eller nøglesnore. Strikkelisen er også perfekt til børn og andre kreative sjæle, der ønsker at lære at strikke.

Strikkelisen er udformet som et rør i træ, der måler ca. 9 cm i længden og 1,5 cm i diameter. Den er lækker at holde ved og giver en god strikkeoplevelse. I midten af strikkelisen er der et hul, hvor det færdige hestetømmer kommer ud med en diameter på op til 10 mm. På toppen af strikkelisens hoved sidder fire bøjler i metal, hvor du vikler garnet om og bruger trænålen til at strikke hestetømmeret med.

Produktet er fra den tyske producent Prym, der har mere end 100 års erfaring med at producere håndarbejdsredskaber af høj kvalitet og funktionalitet til en fornuftig pris. Prym Strikkelise er et holdbart produkt, der kan bruges igen og igen.

Brugsanvisningen til strikkelisen er nem at følge, og du kan se en illustreret vejledning på billede 2. Start med at føre garnnøglets ende ned igennem strikkelisens rør, så der stikker ca. 15 cm garn ud af strikkelisens bund. Hold strikkedukken i venstre hånd og garnet i højre hånd, og vikl garnet rundt om den første bøjle i urets retning (1). Drej strikkelisen i urets retning og vikl garnet rundt om den anden bøjle (2). Fortsæt (3) indtil du når tilbage til det første søm (4). Tryk garnet godt ned og lad garnet løbe oven over dit første arbejde på den første bøjle. Brug nålen til at løfte den nederste maske over bøjlen, gentag denne bevægelse indtil du har den ønskede længde hestetømmer. Når du er færdig, klipper du garnet af selve strikkearbejdet. Hæft en synål ved garnenden, og før synålen med garnet igennem masken. Dernæst løftes masken af selve bøjlen. Drej strikkelisen med uret og fortsæt med at føre synålen igennem næste maske og løft den af selve sømmet, indtil alle masker er løftet af sømmene. Nu kan du fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af håndarbejdet.

Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ er et sjovt og nemt strikkeredskab, der giver mulighed for at skabe mange forskellige projekter. Produktet er af høj kvalitet og er velegnet til både børn og voksne.

Se hos Rito.dk ❯❯

3: Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise

 • Dagens pris: 249,- kr.
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Prym

Næste anbefaling er “Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise”.

Dagens bedste tilbud på “Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise” har vi fundet hos Rito.dk hvor prisen lige nu er 249,- kr.

 • Automatiseret version af traditionel strikkelise
 • Lavet af mørkeblå plastik og aluminium
 • Cylinder med fire roterende kroge
 • Fungerer bedst med pind 3-3,5 mm
 • Effektiv og nem måde at lave smykker, bælter og mere på

“Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise” er en praktisk automatiseret udgave af en traditionel strikkelise, som bruges til at fremstille hestetømmer eller strikket snor. Denne strikkemølle er et fantastisk håndarbejdsredskab, der effektivt og nemt hjælper dig med at lave smykker, bælter, hanke til tasker og meget andet.

Strikkemøllen er lavet af mørkeblå plastik og aluminium, og den har en cylinder med fire roterende kroge. I midten af cylinderen er et hul, hvorigennem det færdige hestetømmer kommer ud. Derudover medfølger et håndsving, et lod samt en dansk brugsanvisning. Prym Strikkemølle Mini fungerer bedst med garn, der er beregnet til pind 3-3,5 mm, og den er cirka 14 cm høj og 4,1 cm i diameter.

For at bruge strikkemøllen skal du påsætte håndsvinget på siden af cylinderen og føre garnnøglens ende igennem løkken midt på strikkemøllen. Derefter drejer du langsomt håndtaget med urets retning, indtil garnet bliver fanget af den første krog. Før garnet bag den anden nål, spring den over, og drej langsomt videre, indtil den tredje nål fanger garnet. Lav en løkke i garnenden og påmontér loddet i løkken. Før nu tråden bag den fjerde nål, mens du drejer håndsvinget. Ved anden omgang skal garnet fanges af alle nålene. Fra tredje omgang kan du dreje hurtigere med håndsvinget.

Hvis hestetømmeret skal være længere end et garnnøgle, kan du blot binde garnet sammen med en knude. Når du har opnået den ønskede længde, klippes garnet af, og løkkerne fra de fire kroge hæftes sammen med en større nål.

Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise er et solidt og pålideligt håndarbejdsredskab, der giver dig mulighed for at lave smukke og unikke design på en nem og effektiv måde.

Se hos Rito.dk ❯❯

4: Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver

 • Dagens pris: 99,- kr.
 • Fundet hos Rito.dk

Produkt nummer 4 på vores “strikkelise-liste” er Pony Split Strikkelise / Strikkedukke Ass farver som du lige nu kan købe for 99,- hos Rito.dk

 • Lavet af plastik og metal
 • Perfekt til begyndere og erfarne strikkere
 • Kan bruges til hestetømmer og dekorative ledninger
 • Inkluderer strikkedukke, krog, søm, bøjler og vejledning
 • Sjovt og kreativt redskab for alle aldre

Pony Split Strikkelise / Strikkedukke i assorterede farver er et sjovt og praktisk håndarbejdsredskab til børn, unge og voksne. Strikkelisen er udformet som en krop på 8 cm i længden og et hoved med en diameter på 3 cm, og den er lavet af plastik med blanke søm og bøjler i metal.

Strikkelisen er perfekt til begyndere, der ønsker at lære at strikke, eller til erfarne strikkere, der vil prøve noget nyt. Den kan bruges til at lave hestetømmer og er velegnet til at dekorere ledninger. Strikkelisen er unik, fordi kroppen nemt kan adskilles i to dele, så du kan strikke rundt om ledninger.

Sættet indeholder en strikkedukke, en krog til at strikke med, 12 metalsøm, 6 bøjler, 3 elastikringe og en vejledning på engelsk, tysk, spansk og dansk. Du kan vælge at sætte 4, 6, 8 eller 12 søm på strikkelisens hoved eller 4 eller 6 bøjler, afhængigt af garnets tykkelse.

For at bruge strikkelisen skal du først føre garnnøglets ende ned igennem strikkelisens rør, så der stikker ca. 15 cm garn ud af strikkelisens bund. Hvis du vil strikke rundt om en ledning, kan du adskille selve strikkelisens rør og føre ledningen ind i strikkelisen. Derefter lukker du strikkelisen sammen med de tre elastikringe.

Mens du holder strikkedukken i venstre hånd og garnet i højre hånd, vikler du garnet rundt om det første søm i urets retning. Derefter drejer du strikkelisen i urets retning og vikler garnet rundt om det næste søm, indtil du når tilbage til det første søm. Du gentager denne bevægelse, indtil du har den ønskede længde hestetømmer. Når du skal afslutte, klipper du garnet af selve strikkearbejdet og hæfter en synål ved garnenden. Derefter løfter du masken af sømmet og gentager processen, indtil alle masker er løftet af sømmene. Til sidst kan du fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af håndarbejdet.

Pony Split Strikkelise / Strikkedukke er et sjovt og kreativt redskab til alle aldre, som ønsker at udfordre deres kreative side og skabe unikke håndarbejdsprojekter.

Se hos Rito.dk ❯❯

8: SES Creative Strikkelise

 • Dagens pris: 109,95 kr.
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Ses Creative

Sidste produkt på vores liste er SES Creative Strikkelise som vi har fundet til 109,95 hos Kids-world.

Forhandlerens beskrivelse:
Med dette fine sæt fra SES creative kan man strikke et langt hestetømme.
Sættet indeholder 6 forskellige farver garn og en strikkelise.
Så lad din kære udfolde deres kreativitet.
Produceret i Holland.
Alder: 5+…

Se hos Kids-world ❯❯

Strikkeliser fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 8 bedste strikkeliser på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige strikkelise til dine behov:

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.