Trylledej.dk » Alle guides » Krea » Håndarbejde » Garn og Stof » Strikkeudstyr » Strikkelise

Bedste Strikkelise: Se top 9

(opdateret december 2023)

Du er landet på Trylledej.dk, det helt rigtige sted at finde strikkeliser. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på strikkeliser | ✅ Strikkelise-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

1: Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 249,-, nu kun 199,-.
  Du sparer 50 kr. / 20 %
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Prym

Vores første anbefaling er “Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise” fra mærket Prym.

Produktet er lige nu på tilbud hos Rito.dk hvor prisen er sat ned fra 249,- til 199,- – en besparelse på 50 kr. / 20 %

 • Automatiseret version af traditionel strikkelise
 • Lavet af mørkeblå plastik og aluminium
 • Cylinder med fire roterende kroge
 • Fungerer bedst med pind 3-3,5 mm
 • Effektiv og nem måde at lave smykker, bælter og mere på

“Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise” er en praktisk automatiseret udgave af en traditionel strikkelise, som bruges til at fremstille hestetømmer eller strikket snor. Denne strikkemølle er et fantastisk håndarbejdsredskab, der effektivt og nemt hjælper dig med at lave smykker, bælter, hanke til tasker og meget andet.

Strikkemøllen er lavet af mørkeblå plastik og aluminium, og den har en cylinder med fire roterende kroge. I midten af cylinderen er et hul, hvorigennem det færdige hestetømmer kommer ud. Derudover medfølger et håndsving, et lod samt en dansk brugsanvisning. Prym Strikkemølle Mini fungerer bedst med garn, der er beregnet til pind 3-3,5 mm, og den er cirka 14 cm høj og 4,1 cm i diameter.

For at bruge strikkemøllen skal du påsætte håndsvinget på siden af cylinderen og føre garnnøglens ende igennem løkken midt på strikkemøllen. Derefter drejer du langsomt håndtaget med urets retning, indtil garnet bliver fanget af den første krog. Før garnet bag den anden nål, spring den over, og drej langsomt videre, indtil den tredje nål fanger garnet. Lav en løkke i garnenden og påmontér loddet i løkken. Før nu tråden bag den fjerde nål, mens du drejer håndsvinget. Ved anden omgang skal garnet fanges af alle nålene. Fra tredje omgang kan du dreje hurtigere med håndsvinget.

Hvis hestetømmeret skal være længere end et garnnøgle, kan du blot binde garnet sammen med en knude. Når du har opnået den ønskede længde, klippes garnet af, og løkkerne fra de fire kroge hæftes sammen med en større nål.

Prym Strikkemølle Mini / Strikkelise er et solidt og pålideligt håndarbejdsredskab, der giver dig mulighed for at lave smukke og unikke design på en nem og effektiv måde.

Se hos Rito.dk ❯❯

2: Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke

 • Dagens pris: 180,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 209,-, nu kun 180,-.
  Du sparer 29 kr. / 13 %
 • Fundet hos Rito.dk

Anden anbefaling har vi fundet hos Rito.dk, hvor du kan købe Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke til kun 180,- kr.

 • Praktisk og alsidigt strikkeværktøj
 • Lavet af holdbart ABS-plast
 • Med udskiftelige hoveder i to størrelser
 • Velegnet til tykkere garn
 • Designet af eksklusiv japansk producent

Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke er et praktisk og alsidigt redskab til strikning af hestetømmer, armbånd, bælter og andet tilbehør. Strikkelisen er lavet af holdbart ABS-plast og har en længde på 8,5 cm og en diameter på 5 cm, hvilket gør den ergonomisk god at holde ved.

Der medfølger to udskiftelige hoveder i pink og gult, som hver har henholdsvis 3 og 6 plastiksøm, så man kan lave hestetømmer i to forskellige størrelser. Hovedet kan rotere, så man ikke behøver at dreje hele strikkelisen, men kun selve hovedet.

Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke er velegnet til tykkere garn, som normalt bruges på 4 mm strikkepinde og opefter. Der medfølger en vejledning på engelsk, tysk, fransk og spansk, og en dansk vejledning kan findes nedenfor.

Produktet er designet af den japanske producent Clover, kendt for deres eksklusive kvalitet og fokus på funktionalitet.

Ved brug af Clover Wonder Knitter / Strikkelise / Strikkedukke skal man føre garnet ned igennem strikkelisens rør, vælge det ønskede hoved, og vikle garnet rundt om sømmene i urets retning. Derefter løfter man den nederste maske over garnet og over sømmet med den grønne krog og gentager bevægelsen, indtil man har den ønskede længde hestetømmer. Afslutningsvis klipper man garnet af og binder en knude.

EAN: 051221356711 (0 512213 356711)

Se hos Rito.dk ❯❯

3: Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ

 • Dagens pris: 57,- kr.
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Prym
 • Materiale: Træ

Næste anbefaling er “Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ”.

Dagens bedste tilbud på “Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ” har vi fundet hos Rito.dk hvor prisen lige nu er 57,- kr.

 • Strikkelisen er i træ.
 • Måler ca. 9 cm i længden.
 • Perfekt til børn og voksne.
 • Hestetømmer op til 10 mm.
 • Nem at følge brugsanvisning.

Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ er et fantastisk redskab til at skabe sjove og kreative projekter. Med denne strikkelise kan du nemt lave hestetømmer, som er velegnet til at lave forskellige dekorationsartikler såsom armbånd, pandebånd eller nøglesnore. Strikkelisen er også perfekt til børn og andre kreative sjæle, der ønsker at lære at strikke.

Strikkelisen er udformet som et rør i træ, der måler ca. 9 cm i længden og 1,5 cm i diameter. Den er lækker at holde ved og giver en god strikkeoplevelse. I midten af strikkelisen er der et hul, hvor det færdige hestetømmer kommer ud med en diameter på op til 10 mm. På toppen af strikkelisens hoved sidder fire bøjler i metal, hvor du vikler garnet om og bruger trænålen til at strikke hestetømmeret med.

Produktet er fra den tyske producent Prym, der har mere end 100 års erfaring med at producere håndarbejdsredskaber af høj kvalitet og funktionalitet til en fornuftig pris. Prym Strikkelise er et holdbart produkt, der kan bruges igen og igen.

Brugsanvisningen til strikkelisen er nem at følge, og du kan se en illustreret vejledning på billede 2. Start med at føre garnnøglets ende ned igennem strikkelisens rør, så der stikker ca. 15 cm garn ud af strikkelisens bund. Hold strikkedukken i venstre hånd og garnet i højre hånd, og vikl garnet rundt om den første bøjle i urets retning (1). Drej strikkelisen i urets retning og vikl garnet rundt om den anden bøjle (2). Fortsæt (3) indtil du når tilbage til det første søm (4). Tryk garnet godt ned og lad garnet løbe oven over dit første arbejde på den første bøjle. Brug nålen til at løfte den nederste maske over bøjlen, gentag denne bevægelse indtil du har den ønskede længde hestetømmer. Når du er færdig, klipper du garnet af selve strikkearbejdet. Hæft en synål ved garnenden, og før synålen med garnet igennem masken. Dernæst løftes masken af selve bøjlen. Drej strikkelisen med uret og fortsæt med at føre synålen igennem næste maske og løft den af selve sømmet, indtil alle masker er løftet af sømmene. Nu kan du fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af håndarbejdet.

Prym Strikkelise / Strikkedukke i træ er et sjovt og nemt strikkeredskab, der giver mulighed for at skabe mange forskellige projekter. Produktet er af høj kvalitet og er velegnet til både børn og voksne.

Se hos Rito.dk ❯❯

4: KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic

 • Dagens pris: 165,- kr.
 • Fundet hos Rito.dk
 • Mærke: Knitpro

Produkt nummer 4 på vores “strikkelise-liste” er KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic som du lige nu kan købe for 165,- hos Rito.dk

 • Ideel til dekorationsartikler
 • Lavet af multifarvet birketræ
 • Nem at bruge for nybegyndere
 • Høj kvalitet og holdbart
 • Inkluderer engelsk vejledning

KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic er et fantastisk redskab til at skabe flotte og kreative projekter. Denne strikkelise er ideel til at lave forskellige dekorationsartikler, såsom pandebånd, armbånd eller nøglesnore. Den er sjov og nem at bruge, så både nybegyndere og øvede kan have glæde af den.

Strikkelisen er lavet af birketræ og har en længde på ca. 9 cm og en diameter på 3 cm. Den er udformet som et rør, som er behageligt at holde i hånden. På toppen af strikkelisens hoved sidder fire bøjler i metal, hvor man kan vikle garnet om og bruge plastiknålen til at strikke hestetømmeret med. Det færdige hestetømmer kommer ud af bunden, når man arbejder.

KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic er en del af KnitPros Symfonie serie, som er lavet i multifarvet birketræ. Den smukke indfarvning af træet giver det rødorange, gule, blå og lilla farvenuancer, som er utroligt smukke.

KnitPro er kendt for at lave produkter af høj kvalitet, som er gennemtestet af erfarne håndarbejdere, før de sættes til salg i butikker og webbutikker. Dermed er man garanteret et produkt, som fungerer godt og holder i mange år.

Vejledning på dansk medfølger ikke, men man kan følge vejledningen på engelsk, som er nem at følge. Først skal man føre garnets ende ned igennem strikkelisens rør, så der stikker ca. 15 cm garn ud af bunden. Derefter vikler man garnet rundt om den første bøjle i urets retning og fortsætter med at vikle garnet rundt om de andre bøjler, indtil man når tilbage til det første søm. Man trykker maskerne ned på bøjlen og lader garnet løbe oven over det første arbejde på den første bøjle. Derefter løfter man den nederste maske over bøjlen med nålen og fortsætter med at løfte masken over garnet på næste bøjle, indtil man har opnået den ønskede længde hestetømmer. Når man skal afslutte, klipper man garnet af selve strikkearbejdet og sætter en nål på garnet. Man fører synålen med garnet igennem masken og løfter masken af selve bøjlen. Derefter drejer man strikkelisen med uret og fortsætter med at afslutte, indtil alle masker er løftet af sømmene. Til sidst kan man fjerne hestetømmeret fra selve strikkelisen og binde en knude for enden af håndarbejdet.

Alt i alt er KnitPro Symfonie Strikkelise / Strikkedukke Symfonie Classic et fantastisk redskab til at skabe flotte og kreative projekter.

Se hos Rito.dk ❯❯

5: SES French Knitting

 • Dagens pris: 71,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Ses Creative

Forhandlerens beskrivelse:
SES har været specialist i kreativt legetøj i mere end 40 år.
Børns udvikling er det centrale begreb i udviklingen af vores produkter.
Da udvikling er vigtig i de tidlige år, er det vigtigt, at et barn har mulighed for at udvikle sine talenter og bruge si…

Se hos Proshop.dk ❯❯

6: Strikkelise – H 10,5 Cm – ø 23 Mm – 1 Stk.

 • Dagens pris: 39,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 79,95, nu kun 39,95.
  Du sparer 40 kr. / 50 %
 • Fundet hos Gucca.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Strikkelise i ubehandlet træ med små metalbøjler på toppen…

Se hos Gucca.dk ❯❯

9: Strikkelise, paddehat

Sidste produkt på vores liste er Strikkelise, paddehat som vi har fundet til 25,- hos Børn i balance.

Se hos Børn i balance ❯❯

Strikkeliser fra udvalgte mærker

På vores liste her har vi samlet de 9 bedste strikkeliser på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige strikkelise til dine behov:

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.