Gode efterårsaktiviteter for børn

Om efteråret bliver dagslyset kortere, og vejret afkøles. Dette er en perfekt tid til udendørs aktiviteter.

Der er mange sjove aktiviteter, som du kan nyde om efteråret, såsom at gå en vandretur, plukke de blade, der er faldet fra træer, lave efterårskunst eller observere dyr i dvale.

Hvorfor efteråret er perfekt til at lege i bladene

Efterår er den perfekte tid til at nyde efterårets blade og have det sjovt.

Når du er ude i naturen, er det lettere at glemme alt om stress i verden. Det er fordi naturen har en måde at berolige din hjerne og hjælpe dig med at føle dig mere afslappet. Naturen hjælper dig også med at fokusere på det, der er vigtigst, ved at blokere alle disse forstyrrelser og lyde.

Aktiviteter for børn for at holde dem aktive i efteråret

Efterår er en tid til at blive aktiv igen og bruge mere tid udenfor. Det er også en god tid til græskarskæring og til at lave nogle lette halloweenhåndværk.

Der er mange aktiviteter, som børn kan lave i efteråret. De kan samle blade, gå på æbleplukning eller endda lave nogle lette halloweenhåndværk.

Efterår er en fantastisk sæson for at komme tilbage udendørs og nyde græskarskærerarbejde og andre sæsonbestemte aktiviteter med dine børn. Der er masser af græskarudskæringsideer til børn samt andre efterårsaktiviteter, der vil holde dit barn engageret hele sæsonen!

Bliv klar til bladbunker og æbletærte!

Æbletærte er en form for dessert, som normalt serveres varm med flødeskum eller is. Den består af en tærte skorpe lavet af smør og mel, der er fyldt med æbler. Æbler koges først i en gryde for at frigive saften, derefter moses og blandes med sukker, krydderier som kanel eller muskatnød, smør og en form for fortykningsmiddel som majsstivelse eller mel.

Vi ved alle, at det kan være svært at lave æbletærtefyld. For at lave den bedste æbletærtefyldningsopskrift skal du kun bruge de friskeste æbler, du kan finde i din yndlingsbutik. Nogle mennesker foretrækker at skrælle deres æbler, inden de skæres i tynde stykker, men andre gider slet ikke skrælle huden. Det vigtigste, når du laver æbletærtefyldning, er, hvor længe det koger ind

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.