Black Friday tilbud på krea- og hobbyartikler – 6 tips til at sikre de største besparelser

Står du og mangler nye ting til din samling af krea- og hobbyartikler, så er det med at benytte sig af tilbuddene til Black Friday, som heldigvis er lige rundt om hjørnet. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du blot holder øjnene åbne, samt bruger nogle smarte shoppingtips. Black Friday er en kærkommen mulighed for at få fyldt op i børnenes kreative kasser, så de kan give sig kast med årets mange julegaver til familien. Nedenfor kan du læse om 6 gode tips og tricks til at sikre dig de største besparelser. 

1. Skriv en overskuelig indkøbsliste

Som det første, er det en god idé at have et overblik over, hvad man egentlig er på udkig efter. På den måde kan du nemmere søge rundt på nettet, og finde gode tilbud på de ting, som du rent faktisk står og mangler. Lav gerne listen i god tid, så der er mulighed for at skrive på løbende undervejs.

Dette kan for eksempel være, hvis der snart er behov for nye tuscher, lim eller perler, så kan familien hen af vejen skrive dét på, som skal købes ind, når Black Friday er der. På den måde er der ikke den store forvirring om, hvad der skal handles ind, når den store shoppingdag starter.

2. Vær hurtigt ude og gå ikke glip af årets bedste tilbud

Er man ude efter de rigtig gode tilbud, så skal man ikke sidde på hænderne for længe før der er udsolgt. Black Friday er en meget populær shoppingdag, hvilket ikke går manges næse forbi. Der er mange om tilbuddene, og derfor er det en god idé at undersøge markedet så snart Black Friday starter. Det skulle jo nødigt være din nabo, der får fingrene i de bedste tilbud før dig.

3. Sammenlign de forskellige priser og undgå at blive snydt

For at opnå de bedste besparelser på både hobby- og kreating, så er det en god idé at undersøge, hvad tingene koster hos de forskellige forhandlere. Her kan du nemt og enkelt bruge en sammenligningsside på nettet, hvor du blot skal taste ind, hvad du søger, og herefter får du vist, hvor du kan købe den pågældende ting billigst. Så er du på udkig efter gode priser, så kan du finde masser af Black Friday Tilbud på blackfri.dk. Her er det overskueligt at søge efter lige netop de ting, som du står og mangler. 

4. Bestil dine vare online

Ønsker du at shoppe i ro og mag, uden en masse mennesker, lange køer og kaotiske situationer i butikkerne, så kan du for din egen nemheds skyld shoppe online hjemmefra. Her kan du ofte se et langt større udvalg end du finder i butikkerne, der er ingen kø til at betale, og du kan nemmere skabe dig et overblik over både varianter samt at finde det billigste sted.

Du behøver derfor heller ikke at tænke på at transportere hverken dig selv eller varerne hjem. Du får nemlig alle dine gode indkøb leveret, hvilket er praktisk og smart i en travl hverdag. Tid er nemlig også penge.

5. Tænk ud i fremtiden

Ønsker du for alvor at spare penge på Black Friday, så handler det om at tænke ud i fremtiden og forudse, hvad I som familie har brug for gennem det næste år. Er der en konfirmation, som der skal handles ind til? Skal børnene starte i skole? Eller er der mon nogen i familien, som starter på en ny hobby inden for kort tid, så køb ind til det, når det er billigst, frem for at betale fuld pris, når du står og skal bruge det.

Så gør dig selv den tjeneste at få dig et overblik over, hvad der skal bruges penge på det næste års tid. Du vil ikke blot spare penge, men også opnå mindre stress og jag, når man ikke i sidste øjeblik skal ud og finde en vigtig gave eller noget udstyr.

6. Køb ind til årets jule- og fødselsdagsgaver

Dét, at man skal købe gaver, kommer sjældent som en overraskelse. Hvert år er der jul, og familien skal have julegaver. Det samme gælder for fødselsdagsgaver. Så her kan der igen nævnes de gyldne ord. Tænk fremad, og spar penge. Der er mange penge at hente, for at købe gaverne ind i god tid. Så kan du enten spare pengene op, eller du kan vælge at købe nogle større julegaver til familiens mange kære medlemmer. Der er penge at hente, hvis man blot organiserer og skaber struktur over det årlige indkøb og forbrug. 

Så husk på, at penge sparet, er penge tjent. Derfor kan en overskuelig indkøbsliste være med til at skære det overflødige og de unødvendige køb af vejen, så der er penge til at købe de mange ting, som vi egentlig har behov for, samt i bedre kvalitet. Black Friday byder op til storindkøb, men med omtanke.

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.