Hvad skal jeg være til fastelavn? 4 ideer til gode kostumer til barnet

Fastelavn er et tidspunkt som alle børn elsker. Der er ikke noget sjovere for børn end at klæde sig ud, hygge sig med sine venner og måske endda ende med at blive kattekonge eller kattedronning. Men det vigtige her er jo, hvilket kostume skal børnene i?

Hvad skal de klædes ud som? Ja det er aldrig helt nemt at finde frem til, uanset om man selv ønsker at skabe fastelavnstøjet eller købe noget.

Så læs med her og få fire ideer til gode kostumer, som barnet kan bruge, når der er fastelavn eller en anden udklædningsfest.

Lad den lille være en dinosaur

Et kostume dit barn med garanti vil elske, uanset køn, det må være et dinosaur kostume. Der findes et hav af forskellige dinosaur typer og derfor kan du altså snildt vælge lige den dinosaur som er dit barns yndlings.

Der er masser af forskellige måder at gå til disse kostumer, og du kan hente inspiration ved at klikke på linket her, og derigennem se de mange måder du kan klæde dit barn ud på.

Du kan også klikke her, og se de mange forskellige dinosaur figurer som dit barn vil elske, men også som kan give inspiration.

Måske skal den mindste være en fe 

En af de kostumer der altid er populære blandt pigerne, er at klæde sig ud som en fe. Dette er utroligt hyggeligt for de små, fordi de kan få lov at være så pigede, som de overhovedet har lyst til. Derudover er det smart for dig som forældre, fordi en fe kan se ud, lige som dig og den mindste ønsker.

Det eneste der er nødvendigt, er at kostumet har et sæt vinger og måske en tryllestav, alt andet kan dig og dit barn selv finde frem til, hvorfor det også er sjovt for dem.

Superhelte kostumer hitter

Hvem elsker ikke superhelte? Et andet kostume dit barn med garanti vil elske, er et superhelte kostume. Der findes i dag et hav af forskellige superhelte, og dermed kan dit barn altså helt selv vælge den superhelt de bedst kan lide.

Om det måtte være superman, batman, spiderman, superwoman, catwoman, ironman eller en helt anden, ja så er alt dette muligt, og du kan enten selv lave kostumet, eller finde et flot kostume på nettet eller i en butik.

Børnetegnefilm giver inspiration til kostumer

Hvis dit barn gerne vil have et kostume, der er mere nutidigt og ligner noget af det der er populært blandt børnene, ja så fat mod. Du kan helt sikkert finde inspiration i dit barns børnefjernsyn.

Ligesom mange børn i midt 90’erne alle var klædt ud som Teletubbies, Pokémon eller måske Postmand Per, ja så findes der også i dag et hav af populære figurer der får de små til at grine.

Du kan her se lidt tv med dit barn, og spørge dem hvad der passer dem, måske Elsa fra Frost eller nogle af de seje figurer fra Roblox eller Skyland?

Gør denne fastelavn til den bedste

Hvis du virkelig vil gøre dit barn glad, ja så skal i sammen gøre noget ud af denne fastelavn. På denne måde får dit barn en hyggelig tid både sammen med dig, men barnet vil også få en fantastisk tid med sine venner.

Så hyg dig og planlæg det helt rette fastelavnskotume til dit barn allerede nu, således der er helt styr på dette når kostumet skal bruges. Du kan tage udgangspunkt i de ovenstående forslag, men også kigge videre ind i dit barns favorit kostumer, idoler og ting de godt kan lide.

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.