Sommerferie med børn – her er 9 børnevenlige charterdestinationer

Skal du snart på charterrejse med din familie? Så kan det være svært at beslutte sig. Der er uendeligt mange flotte hoteller, som alle har en større pool end den anden. 

Derudover så vil man også gerne have en destination, som er børnevenlig, hvor man ikke skal være nervøs for, hvordan ens børn har det. 

Ens ferie handler om, at man kan nyde den fuldt ud. Det kan hjælpe en hel del, hvis man ved, at hotellet man bor på er børnevenligt og vant til at have mange børn.

Grækenland

Hvis du gerne vil til en lækker og børnevenlig destination, så er Grækenland helt perfekt for dig og din familie. 

Hotellerne i Grækenland er moderne og dejlige. Der er rigtig god stemning på hotellerne, hvilket giver god grobund for en god ferie. 

Der er rigtig varmt i sommermånederne, hvor der i gennemsnit er omkring de 30 grader. Det regner stort set ikke, og hvis det begynder at regne, så er det ikke i særlig lang tid, at det regner. Det er altså en perfekt destination at rejse til Grækenland.

Mallorca

Mallorca er en meget alsidig ø. Der er en noget til enhver smag, og man går aldrig helt galt i byen med en børnevenlig charterdestination som Mallorca

Der er familievenlige strande, små hyggelige byer eller storbyer såsom Palma. Der er altså mange forskellige slags ferier at vælge i mellem. 

Mallorca er kendt for at have en hyggelig stemning kombineret med lange hvide sandstrande. Det er en meget populær destination at rejse til Mallorca fra Danmark af. Man vil derfor helt sikkert også møde andre danskere.

Gran Canaria

På vulkanøen Gran Canaria kan du finde lige præcis det, som du har lyst til. Der er skønne og hvide sandstrande.  Ekstremt flot natur kombineret med flotte historiske seværdigheder. 

Gran Canaria byder på en masse forskellige og lækre oplevelser, som kan mætte alle børnefamilier. 

Det er et yderst populært rejsemål grundet det lækre vejr og den gode stemning på øen. Hvis man er en aktiv børnefamilie, så kan man finde diverse sportsresorts, hvor man kan lære en helt masse nye sport og idrætsgrene at kende samtidig med, at man får nye venner. 

Tyrkiet

Vil du gerne være helt sikker på, at der er varmt og lækker mad? Så kan Tyrkiet være den perfekte charterrejse for dig. Tyrkiet byder på lækre og livlige byer. 

Du kan også finde kæmpe store luksushoteller til en rigtig god pris. Mange hoteller har all-inclusive, hvilket er dejligt og nemt, hvis man har børn med. 

Man deler typisk Tyrkiet op i to dele. Man snakker om Antalyakysten og Marmariskysten. Bygge kyster er super lækre at besøge.

Cypern

Cypern er en super lækker middelhavsø. Der er solrigt hele tiden. Vandet er helt turkisblåt og gennemsigtigt. Hvis ikke man svømmer rundt i det lækre vand, så kan man slappe af inden på den bløde sandstrand i den varme sol. 

Cypern er en meget populær rejsedestination, grundet dens lækre natur. Den har dog også en masse små hyggelige byer, som er med til at sikre hele rejsen bliver god. Man kan smage en masse lækkert mad og drikke på en af de mange restauranter, medmindre man selvfølgelig vælger all-inclusive på sit lækre hotel.

Thailand

Hvis man gerne vil lidt længere væk fra Danmark end de typiske destinationer, så kan man tage på en lækker rejse til Thailand. 

Her finder man den ene paradis ø efter den anden. Det er enormt lækre sandstrande, som man kan bruge hele dagen i. Hotellerne er børnevenlige og perfekte til en børnefamilie. 

Menneskerne i Thailand er søde og meget imødekommende. Det er altså tæt på den perfekte rejse, da det ikke bliver meget bedre andre steder i verden. Der er i gennemsnit over 30 grader hele sommeren, men også i vintermånederne. Det er altså et land, som man kan besøge, næsten lige når man har lyst. 

Sicilien

Hvis du gerne vil Italien og nyde livet med din familie, så kan Sicilien være en lækker rejse. Øen er fyldt med flot natur og flotte bjerge. Her kan man gå på opdagelse med familien. Man kan også nyde et af de mange lækre og moderne hoteller på øen. 

Hvis man gerne vil lidt rundt omkring, så er der mange lækre strande, som man kan køre rundt og besøge. Ellers besøg en af de mange små og hyggelige byer rundt omkring.

Sardinien

Sardinien er virkelig en spændende ø at opleve. Den er fyldt med sjove og anderledes oplevelser, som man måske ikke kan prøve andre steder. 

Skjulte byer i bjergene, hvor husene står klods op af hinanden farvet i pastelfarver. Der er en helt masse forskellige oplevelser såsom snorkling og cykling. Hvis man gerne vil have lækre kulinariske oplevelser, så er Sardinien også helt perfekt. 

Man kommer ikke til at gå glip af noget som helst, hvis man tager på Sardinien. Gennemsnitstemperaturen i sommermånederne er omkring de 30 grader. 

Italien

Alle kender til støvlelandet Italien. Det er et rigtig populært rejsemål, som tusindvis af danskere besøger hvert år. Det er en meget alsidig destination, hvor man kan finde lige præcis det, der passer bedst til ens egne behov. 

Man kan besøge en storby som en Milano eller Rom. Her er der meget byliv og flotte bygninger. Man kan også tage til en lækker badeby eller tæt ved Comosøen. Hvis man er til en hyggelig by, så kan man også vælge at besøge Firenze. 

Det hele handler om, at man finder noget, der passer til ens ønsker og behov.

Trylledej & Krea er et online magasin for hele familien. Vi skriver om stort og småt om hvad der rører sig i de danske hjem.